• Alles over Tuinen
    Tuinaanleg en onderhoud
  • Interessante bedrijven
    Actief in de tuinsector
  • Tuinartikelen en toebehoren
    tuinstoelen, tafels, grasmaaiers ...

Als je op zoek bent naar inspiratie voor het creëren van je droomtuin, dan kan je zeker een kijkje nemen bij de websites op deze pagina. Daar vind je heel wat voorbeeldtuinen waarbij je heel wat ideeën kan opdoen voor de inrichting van je eigen tuin. Om je tuin ordelijk te houden is een regelmatig onderhoud nodig. Heb je geen tijd voor het onderhouden van de tuin of heb je niet echt groene vingers? Dan kan je kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Wil je een kleine tuin aanleggen, dan moet je goed nadenken over het gebruik van de beschikbare ruimte.Als je een tuin wil (her)aanleggen, dan kan je kiezen uit heel wat stijlen. In deze categorie vind je foto’s van verschillende soorten tuinen. Ga op ontdekking in de voorbeeldtuinen en laat je inspireren!

Meer over Tuinaanleg voorbeelden

Ttuinaanleg voorbeelden
Als je op zoek bent naar inspiratie voor het creëren van je droomtuin, dan kan je zeker een kijkje nemen in deze rubriek. Hier vind je heel wat voorbeeldtuinen waarbij je heel wat ideeën kan opdoen voor de inrichting van je eigen tuin. Kan je tuin wel wat versiering gebruiken? Door onder meer (sier)planten, bloemen of een vijver te plaatsen kun je je tuin in een mum van tijd omtoveren tot een ware siertuin. Maar hoe begin je daar nu best aan? En hoe kan zo’n siertuin er zoal uitzien? In dit artikel kan je de nodige tips en inspiratie opdoen over siertuinen. Een siertuin laten aanleggen door een erkend tuinaannemer in de buurt? Ontvang gratis offertes. Een siertuin in zes stappen. Als je een tuin hebt die nog helemaal nieuw en kaal is, of je hebt een tuin waar nog nooit iets aan gedaan is, dan wordt het tijd om een mooie siertuin aan te leggen. Het ontwerpen van siertuinen is een belangrijke klus, want hiermee begint in feite je tuin. Wat niet werkt, is in je tuin gaan staan, om je heen kijken en denken: “Hier doe ik dit, daar komt dat”. Op die manier ben je heel snel het overzicht kwijt. Daarom kun je het best volgens de volgende stappen te werk gaan:

Ikwoonfijn.nl
Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhoud, ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling. Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden om een strakke tuin aan te leggen zijn eindeloos. Wij zetten 43 boeiende strakke tuin ideeën op een rij.In een strakke tuin kies je bij voorkeur voor grote, strakke tegels. Deze antraciet tegels zijn bijvoorbeeld prachtig en geven direct een strakke, moderne uitstraling aan je tuin.

Enkele voorbeelden tuinaanleg door Lammert Kroesen.

Is het tuinontwerp helemaal naar uw wens, dan plannen wij uw opdracht in en beginnen onze hoveniers op een van te voren afgesproken tijdstip met de uitvoering.  Onze vakmensen werken vol energie naar de realisatie van uw droomtuin, uinaanleg? Wij maken je droomtuin! + voorbeelden, inspiratie en uitleg. Een betrouwbaar hoveniersbedrijf voor tuinaanleg? Onze hoveniers en studenten …

Vvtwonen.be
Ga je je tuin ontwerpen? Deze voorbeeldtuinen geven heel veel inspiratie én tips voor sierbestrating, beplanting en decoraties in elke tuinstijl! Kijk voor tuinen van andere tuiniers bij kijktuinen. Alle tuinvoorbeelden vind je hier.

Tuinontwerp voorbeelden Groen Adviesburo Hoff tuinontwerp en beplantingsplan.
Groen Adviesburo Hoff tuinontwerp en beplantingsplan. tuinontwerp en beplantingsplan. Hieronder diverse tuinontwerpen van kleine achtertuin tot landgoed en van prieel tot vijver. Tuinontwerpen Vrijstaande woningen.: tuinontwerpen middelgrote tuinen. Tuinontwerpen kleinere tuinen. Tuinontwerpen landelijke tuinen. Tuinontwerpen Villa tuinen. Tuinontwerpen recreatie terreinen.

Tuinvoorbeelden Dutch Quality Gardens.
Geen enkele tuin is hetzelfde. De situatie en omstandigheden zijn bij elk huis weer anders. Dat maakt het creatieve proces juist zo mooi. Het is daarbij wel belangrijk dat je vooraf jouw smaak bepaalt en met ons bespreekt. We geven je graag een aantal voorbeelden om inspiratie op te doen. Wil jij graag de tuin die helemaal bij jouw wensen past, maar twijfel je over het perfecte ontwerp? Dan kan enige assistentie welkom zijn. Door het inschakelen van een specialist ontdek je alle mogelijkheden op het gebied van tuinontwerp. Vind de hovenier die bij jou past en ervaar hoe jouw wensen, eisen en alle mogelijkheden samenkomen en leiden tot de tuin van jouw dromen

Tuinontwerp Sempervirens Tuinaanleg en Tuinonderhoud.

U hebt een idee, een schets, een heleboel vragen, een uitgebreide site met zeer veel mogelijkheden, al was het maar een (groene) droom. Dit alles vertelt u aan ons in een eerste, vrijblijvend, gesprek, zodat wij als ontwerpers zicht krijgen op uw wensen en eisen. Wij stellen dan een forfaitaire prijs voor; die omvat de hele plannenbundel waarmee we uw tuin kunnen aanleggen.In een eerste fase maken we, na opmeting van de eventueel bestaande toestand, een schetsontwerp dat we u presenteren, om te polsen of we op dezelfde golflengte zitten. Is dit het geval, dan diepen we het schetsontwerp verder uit. Blijkt er toch ergens een kink in de kabel, het is m.a.w niet wat u in gedachten had, dan passen we het schetsontwerp aan of beginnen desnoods helemaal opnieuw, totdat u zich kan vinden in de voorgestelde basisstructuur. Bij dit schetsontwerp worden 3D-zichten uitgewerkt om alles wat beter te kunnen voorstellen (u kan bij wijze van spreken al eens rondkuieren in uw toekomstige tuin). Laat ons duidelijk zijn: in deze fase spreken we nog niet van ‘die plant komt daar, dat formaat van klinkers leggen we ginder…’, het gaat om structurele en vormgevingsaspecten van het totaalbeeld van uw tuin.

tuinaanleg voorbeelden De Weerd Hoveniers De Weerd Hoveniers.
tuinaanleg voorbeelden De Weerd Hoveniers Dwingeloo, zij weten hoe het werkt! Ze hebben een jarenlange ervaring als het gaat om tuinaanleg voorbeelden. Vraag ze vooral om informatie over tuinaanleg voorbeelden. Vul hier bijvoorbeeld het informatieformulier in en ze nemen contact met je op Naar het formulier .


MODERNE POORTEN

Thienpont, uw partner bij uitstek voor de realisatie van uw aluminium poort en schutting. Van ontwerp tot en met de plaatsing in eigen beheer. Vraag uw vrijblijvende offerte! Maatwerk. Alles in eigen beheer. Scherp in prijs. Alle maten & uitvoeringen.